Hallo

Ik ben Anne-marie Van de Kerkhof Dirkx.
Ik ben geboren, opgegroeid en woon nog steeds in Reusel.

Na een betrekkelijk gelukkige jeugd in een groot gezin ontmoette ik Peter en snel hadden we ons eigen gezinnetje. Mijn kinderen opvoeden zodat ze gelukkige/sterke individuen worden was mijn grootste ambitie.

Drijfveren

Later toen de kinderen ouder werden ben ik begonnen met werken (deeltijd) in een drogisterij / levensmiddelen zaak en ik had veel plezier in het werk. Het bleek dat ik veel aanleg had en erg competent was (opleiding?) en binnen twee jaar was ik benoemd tot filiaalleidster en heb er een zeer winstgevende winkel van gemaakt. In 2002 (ongeveer 8 jaar later), na diverse jaren van argumenteren met het hoofd management hoe je een plattelands winkel moet runnen (en met je personeel om moet gaan!), heb ik ontslag genomen en begonnen als als filiaalleidster van een kleding zaak.

Een winkel draaiend houden was gemakkelijk voor mij. Mijn uitdaging was het begeleiden van jonge mensen en stagiaires die in mijn winkel kwamen om te leren. Het werken met mensen om ze de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, het leren van dingen die niet in de boeken staan, dat vind ik leuk. En wanneer ze dan zelfverzekerder worden en hun vak leren waarderen, dan weet ik dat ik goed werk geleverd heb.

Na ongeveer vijftien jaren heb ik de winkels vaarwel gezegd en momenteel ben ik bezig met kinder opvang. De jonge mensen in de begeleiding worden steeds jonger!

Hobbies

Lezen is mijn andere grote passie. Alles van weekbladen tot levensverhalen, maar een speciale plaats hebben de boeken met kennis over je persoonlijkheid. Als er nog tijd over is gaat die op aan: knutselen, schilderen, tekenen, etc. etc. Creatief bezig zijn dus!

Een speciale hobbie is grimeren. Hoewel er niet veel toneelstukken opgevoerd worden die onze hulp nodig hebben (Ik was lid van de: Grime club Reusel), hielden we onze vaardigheid op peil met het grimeren van kindergezichten op jaarmarkten en feesten. De glimlach van kinderen wanneer je ze weer omgetoverd hebt in een vlinder, poes, prinses, etc. is prachtig. Daar doe je het toch voor!

De laatste jaren is er een nieuwe hobby bij: Hyves. Toen ik de computer een beetje in de vingers had hoorde ik mijn neefjes en nichtjes praten over hyves en ik ondekte dat ik via hyves kon bijhouden wat er allemal bij hun speelde. Deze kennis van mijn jongere familieleden (en wat duwen van mij) zorgde ervoor dat immiddels alle familieleden een hyves pagina hebben en dus nog meer informatie te lezen en te delen.

Andere websites

Meer details en grimeer foto's kun je vinden op mijn prive website of mijn hyves pagina.

Hoofdmenu

English